Feliratkozás hírlevélre

A honlapon felkínált hírlevél az ICG Integrated Consulting Group Kft. által rendezett rendezvényekről, a változásmenedzsment újdonságairól, a cég híreiről tájékoztat. A hírlevélre díjtalanul feliratkozhat, néhány személyes adat megadásával. A hírlevélre való feliratkozással Ön kifejezetten hozzájárul,  hogy az Ön által megadott adatokat a hírlevél kiküldése céljából feldolgozzuk. Az adatokat kizárólag az eworx szolgáltatónak továbbítjuk, a hírlevél kiküldése céljából.
Beleegyezését bármikor, indoklás nélkül visszavonhatja a hírlevél végén található lejelentkezésre való kattintással, vagy az office@integratedconsulting.hu e-mailcímre való üzenet küldésével.
A hírleveleink kiküldése és a hírlevél elemzése céljából az adatokat továbbítjuk az eworx network & internet GmbH részére, aki a hírlevél kiküldésére a mailworx szoftvert használja. A mailworx tárolja a megnyitási és kattintási eseményeket. A szoftver az alábbi információkat követi: küldés időpontja, megnyitás időpontja, a megnyitás időtartama, a megnyitás IP-címe, a használt levelezőprogram (Mail Client), a kattintott link, a kattintás időpontja. Az adatok feldolgozása és felhasználása kizárólag az Európai Unió területén történik.
Az adatok tárolása és feldolgozása kizárólag azzal a céllal történik, hogy a címzett számára személyre szabott és releváns tartalmat szolgáltathassunk. Az adatok tárolása a hírlevél lemondásakor megszűnik.