Innova Management Institute

innova_logo

A szervezetfejlesztési fókuszú kínai tanácsadó- és tréningcéget, az INNOVA Management Intstitute-ot Dr. Laurenz Awater alapította 2003-ban.

Az Innova 12-tagú csapata a vezetőfejlesztés, változásmenedzsment, stratégiafejlesztés és projektmenedzsment területén támogatja ügyfeleit folyamatmenedzsment és készségfejlesztő eszközökkel, ötvözve a nemzetközi tapasztalatot a kínai ipari tapasztalattal.

Dr. Gerald Renger változásmenedzsment szakértő és executive coach 2016-ban csatlakozott az Innovához, erősítve annak nemzetközi change tanácsadói profilját. A németországi deloop management consulting társalapítójaként több mint 20 éves változásmenedzsment tapasztalattal rendelkezik az OEM vállalatok körében, jellemzően ázsiai, európai és egyesült államokbeli autógyártóknál.

Mit kínál az Innova?

A legfőbb ügyfeleik nagy és közepes méretű nemzetközi vállalatok, mint például a Daimler, Heidelberger Druck, Lufthansa, Dürr, VW, Heraeus, metabo, Rolls Royce Power Systems MTU, ZF, Porsche, Alstom, Ardex, Bobst, Continental, Benteler, Ebner, EMS, Fresenius, Gerresheimer, Getrag, Magna, Hermes, Kärcher, SKF, Kolbenschmidt, Trumpf, Voith, Freudenberg, Viessmann, Wacker, Michelin, Würth.

Legyen a mai nap partnerségünk első napja!