Rijnconsult

rijnconsult_logo

A Rijnconsultot 35 évvel ezelőtt alapították lean menedzsmentre, vezetőfejlesztésre specializáltan, illetve Chains & Network vállalatok számára. A Rijnconsult a helyi know-howt, a nemzetközi kitekintést és a tapasztalatot ötvözi munkái során. Mindez sokszínű és mély tudással kombinálva lehetővé teszi, hogy a nemzetközi vállalatok projektjeiben segédkezzen.

Szolgáltatások

A cég több területen is folytat tevékenységet, mint például a folyamat alapú menedzsment / lean és ellátási lánc menedzsment, stratégiafejlesztés, vezetés- és humánerőforrás-menedzsment. A menedzsment tanácsadás, interim menedzsment és vezetésfejlesztés ötvözésével a Rijnconsult élen jár az ügyfélre szabott stratégiák megvalósításában.

Iparágak

A Rijnconsult működési területe számos iparágat és kormányzati szervezetet felölel. Önkormányzatok, illetve az egészségügyi szféra fejlesztését segíti elő; jelen van a bankszektor vezetői támogatásában, együttműködik a mezőgazdaság és az élelmiszeripar szereplőivel és multinacionális vállalatokkal. Elégedett ügyfelei között szerepel a Shell, Ardagh, DS Smith, Teijin, Voith, Cofely Meneba, Royal Lemkes Group és az Agri Food Capital.

Legyen Ön is a partnerünk!