Six Sigma Green Belt képzés (6SGB)

Budapest, Magyarország

Six Sigma Green Belt képzés (6SGB)

2024 őszén újabb gyakorlatias, projektorinetált Six Sigma Green Belt (6SGB) képzést indítunk Budapesten, legalább 8 fő jelentkezése esetén.

A Green Belt képzés 5×2 napos (cca 2 hetes megszakításokkal). A szakaszok között tartott szünet egyrészt a megszerzett ismeretek elmélyítése, másrészt a személyre szóló projektfeladatokon végzendő munka érdekében javasolt.

A program átfutása jellemzően 3–4 hónap, kérésre vizsgalehetőséget biztosítunk, aminek az árát a képzési díj nem tartalmazza. A vizsga a tananyagból összeállított feleletválasztós statisztika tesztből és a projektmunka záró prezentációjából állhat.
A képzés és záró prezentáció közötti időszakban kérésre projekt konzultációs lehetőséget biztosítunk, külön díjazás ellenében.

STATISZTIKAI SZOFTVER HASZNÁLATÁVAL
A képzés során az elemzésekhez statisztikai szoftver használata szükséges, a gyakorlatok ennek segítségével kerülnek bemutatásra, a képzés jelentősen erre épül.
Az ICG a MINITAB nevű szoftvert javasolja (a tájékozódáshoz a szoftver 30 napos változata szabadon letölthető).
A tréningen való hatékony részvételhez elengedhetetlenek az alapvető statisztikai előismeretek, valamit a használandó szoftver valamelyes ismerete.

 

                    Trénerek

Döncző Zoltán
szenior tanácsadó

Bodnár-Kemény Klára
villamosmérnök

dr. Kemény Sándor
a BME emeritus professzora

IDŐPONTOK
2024. szeptember 18–19.  október 2–3.   október 16–17.
október 30–31.  november 13–14.
Vizsga várhatóan decemberben


RÉSZVÉTELI DÍJ

780.000,- Ft + Áfa
(8-10 fős csoportlétszám esetén)
vizsgadíj: 70.000,- Ft + Áfa

Gyakorlatias, projektorientált képzés