A Tréning Kerekasztal piaci alapon működő, az üzleti etikai kódexet elfogadó, tagokkal szövetkező nyílt csoportosulás, amelynek egyik célja, hogy a piacot nagyobbá, felvilágosultabbá és átláthatóbbá tegye. A társaság éves konferenciáját hagyományosan a HR Portál szervezi.

Az idei konferencia legfontosabb témája:

Munkaerő-megtartás 2023-24-ben – Hogyan támogatják a vállalatokat a képzési és fejlesztési programok?

A COVID után a várt konszolidáció helyett növekvő kiszámíthatatlanság jött, miközben nőtt a emberek igénye a biztonságra és stabilitásra. Az ügyfelek egyik fókusza mára a munkaerő-megtartás lett. A konferencián a Tréning Kerekasztal tagjai azt szeretnék megmutatni, hogyan tudják támogatni a tréningek és a szervezetfejlesztés a munkaerő-megtartással kapcsolatos vállalati célokat.
Gyakorlati példákon, eset bemutatásokon, saját élményeken keresztül dolgozzák fel a témákat, szekciókban és kiscsoportos formában.
Az esemény képzésfejlesztés témában a legnagyobb konferencia Magyarországon, ahol a tréning szakma vezető vállalatai megosztják a témában szerzett tapasztalataikat a vállalati szakemberekkel.

Kollégáink előadásai:
Szemléletváltás a munkavédelemben: így legyen közös a felelősség! – Illyés Kinga kollégánk programja
A munkabiztonság kicsit olyan, mint a levegő. Ha minden rendben van vele, akkor észre sem vesszük, de ha hiányzik akkor hirtelen nagyon fontossá válik és pillanatok alatt vészhelyzet alakulhat ki. Hogyan érhető el egy munkahelyen, hogy a munkabiztonság a céges kultúra részévé váljon és mindenki szerepet vállaljon a célok elérésben?

Kiknek szól a konferencia?
– Üzleti vezetők, cégvezetők
– HR vezetők, HR Business Partnerek, HR szakemberek
– Vállalati képzés- és szervezetfejlesztési szakemberek

Jelentkezni a HR Portál honlapján, illetve e-mailben Halmi Editnél lehet. Early Bird ár augusztus 11-ig!