A Tréning Kerekasztal piaci alapon működő, az üzleti etikai kódexet elfogadó, tagokkal szövetkező nyílt csoportosulás, amelynek egyik célja, hogy a piacot nagyobbá, felvilágosultabbá és átláthatóbbá tegye. A társaság éves konferenciáját hagyományosan a HR Portál szervezi. Az idei konferencia legfontosabb témái: folytonos változások, stressz, hibrid működés, motivációvesztés, soha nem látott fluktuáció. Idén az ICG megelőzi a kiégést és megtáncoltat mindenkit!

Kinek szól a konferencia?
– Üzleti vezetők, cégvezetők
– HR vezetők, HR Business Partnerek
– Vállalati képzési és fejlesztési szakemberek

Kollégáink workshopjai:

Megmozdul a benned lévő vezetőIllyés Kinga kollégánk táncos, vezetőfejlesztő programja
A fizikai megnyilvánulás és élmény gyakran választ ad a személyes vezetői kérdésekre, új felismerésekre késztet. A programon felállunk a székből és kortárs tánctréningekből merítő vezet-követ gyakorlatokon keresztül fejlesztjük a vezetői önismeretet és tudatosságot.

A gyertya mindkét végeKosztolányi István workshopja a kiégés (burn out) megelőzéséről
A kiégés nemcsak az állandósuló negatív stressz eredménye lehet, hanem paradox módon akkor is létrejöhet, ha valaki ezerrel, szenvedélyesen pörög a munkájában. A legtöbb burn out program az egyén fizikai, szellemi és érzelmi “ügyeire” fókuszál, és kevésbé veszi figyelembe a szervezeti hatásokat. Pedig szervezeti oldalról is van bőven tennivaló, sőt, sokszor inkább ott kellene kezdeni.

Jelentkezni a HR Portál honlapján, illetve e-mailben Halmi Editnél lehet.